Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Το 1 ο ΕΠΑ.Λ Φλώρινας διοργανώνει Μαθητικό Διαγωνισμό Σκίτσου με θέμα «Ο πλανήτης Γη εκπέμπει SOS »

Το 1 ο  ΕΠΑ.Λ Φλώρινας στα πλαίσια του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ» πραγματοποιεί Σχέδιο Δράσης σε συνεργασία με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ», με θέμα: «Ο πλανήτης Γη εκπέμπει SOS»

Μία από τις δράσεις του προγράμματος είναι η διοργάνωση Μαθητικού Διαγωνισμού Σκίτσου, για μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και Λυκείων του Νομού Φλώρινας, με θέμα « Ο πλανήτης Γη εκπέμπει SOS ». Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα, να εκφράσουν μέσω του σκίτσου, τον προβληματισμό τους για τα περιβαλλοντικά ζητήματα και τις περιβαλλοντικές αλλαγές που συντελούνται σήμερα στον πλανήτη.

Η υποβολή των συμμετοχών θα γίνει από τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου έως την Πέμπτη 31 Μαρτίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση  1epal.skitso@gmail.com. Οι συμμετοχές είναι ατομικές, σε οποιοδήποτε τύπο χαρτιού με διαστάσεις 21X29,7εκ. (A4) ή 29.7Χ42εκ. (Α3), ακολουθώντας οποιαδήποτε τεχνική κρίνουν κατάλληλη οι συμμετέχοντες, για να αποδοθεί αποτελεσματικότερα η έμπνευσή τους.

Τα πρωτότυπα έργα θα παραδοθούν στον/στην διευθυντή/ντρια του σχολείου, ανώνυμα. Οι μαθητές επίσης θα πρέπει να αποστείλουν το έργο τους και σε ψηφιακή μορφή jpg, η οποία θα αποδίδει με καθαρότητα και ευκρίνεια το έργο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση  1epal.skitso@gmail.com. Το όνομα του αρχείου πρέπει να περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο και το σχολείο φοίτησης του/της συμμετέχοντα/χουσας (π.χ. Πέτρος Γεωργίου-4ο Γυμνάσιο Φλώρινας. jpg). Κάθε μαθητής/τρια πρέπει να συμπληρώσει και να στείλει μαζί με την συμμετοχή του και το Δελτίο συμμετοχής με τα στοιχεία επικοινωνίας του/της: ονοματεπώνυμο, σχολείο, τάξη, τηλέφωνο και email.

Κάθε μαθητής μπορεί να συμμετέχει με ένα μόνο έργο, το οποίο θα πρέπει να είναι πρωτότυπο και να μην έχει δημοσιευτεί. Πρέπει να είναι αποκλειστικά δημιούργημα των μαθητών/τριών.

Από το σύνολο των συμμετοχών η κριτική επιτροπή θα επιλέξει 3 συμμετοχές και θα απονεμηθούν 3 βραβεία. Οι τρεις νικητές θα κερδίσουν από ένα Tablet. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Έπαινο συμμετοχής στον διαγωνισμό. Επίσης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του σχολείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.1epal-florinas.gr

Η Διευθύντρια του 1ου ΕΠΑ.Λ. Φλώρινας
Μακατσώρη Αγγελική